Garantie

Garantie

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Garantie bij AutoFirst Rezo Carservice

W ij vinden het vanzelfsprekend dat u (fabrieks)garantie krijgt op alle reparaties en nieuwe onderdelen. Hierdoor gaat u met een goed gevoel de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto.


2 jaar garantie op reparatie en montage bij AutoFirst Rezo Carservice

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niet alleen 2 jaar garantie heeft op onderdelen die wij bij reparaties monteren, maar ook op de montage hiervan. Dit komt omdat AutoFirst Rezo Carservice staat voor kwaliteit en ook alleen de beste onderdelen voor uw auto monteren. Als uw auto gerepareerd moet worden wilt u natuurlijk wel zeker weten dat uw geliefde auto in goede handen is.

Wij werken dan ook met de meest moderne apparatuur en onderdelen, daarnaast werken er alleen vakkundige monteurs aan uw auto. Onze monteurs kunnen met alle auto’s overweg, ongeacht merk, brandstof of leeftijd. Zij zetten graag die stap extra voor u tijdens het repareren van uw auto.


Wanneer kunt u aanspraak maken op de 2 jaar reparatie garantie

Garantie is van toepassing op voorgeschreven reparaties door een AutoFirst-garage, op een auto voorzien van voorgeschreven onderhoud. Defecten door slijtage en/of aan onderhoudsproducten vallen buiten de garantie. Dit geldt voor alle producten welke een levensduur hebben afhankelijk van gebruik en/of rijgedrag, bijvoorbeeld:

  • Oliefilter
  • Ruitenwissers
  • Remmen
  • Koppeling


BOVAG garantie op uw auto

Als BOVAG-bedrijf hebben wij de doelstelling dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van de BOVAG garantie. De BOVAG (Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders) is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. En dat is niet voor niets. Alle BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen wanneer zij het BOVAG garantie keurmerk willen dragen.


Wat is BOVAG garantie?

Om het predicaat BOVAG-bedrijf te mogen voeren, verplichten wij ons als garage om op vakbekwame wijze ons werk te doen en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. De bekende BOVAG garantie en de leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat uw belangen als klant altijd goed geborgd zijn

Wilt u meer lezen over de BOVAG garantie op uw auto? Klik hier.


RDW erkende garage

AutoFirst Rezo Carservice is RDW erkend. Dat klinkt goed, maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Een RDW erkenning geeft aan dat een autobedrijf voldoet aan de eisen van de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Dit betekent onder andere dat wij APK keuringen mogen uitvoeren en op de RDW-lijst vermeld staan als goede, erkende en veilige garage. De RDW controleert de erkende bedrijven met grote regelmaat. Dat houdt ons extra gemotiveerd om die kwaliteitseisen continu waar te maken.


Wat doet de RDW?

De RDW is een belangrijke partner in de hele mobiliteitsketen. Om u een idee te geven van de hoofdtaken van de RDW als publieke dienstverlener, zetten wij de hoofdtaken kort voor u uiteen:

  • Het toelaten van voertuigen en onderdelen daarvan op de Nederlandse en Europese markt.
  • Het verzamelen, opslaan, bewerken en beheren van gegevens, zoals voertuiggegevens, voertuigdocumenten en gegevens van eigenaren, alsmede informatieverstrekking over deze gegevens.
  • Toezicht houden op RDW erkende bedrijven en de controle op de technische staat van voertuigen.
  • Documentenafgifte voor voertuigen en eigenaren, zoals rijbewijzen en het APK-formulier.

Klik hier wanneer u meer wilt weten over de RDW.


De garantie van AutoFirst Rezo Carservice

Wij werken elke dag hard om aan de hoge kwaliteitseisen van de RDW en de BOVAG te voldoen. Hierdoor kunt u profiteren van uitgebreide garantie op reparatie en onderdelen.